Mijn blog

Het bloggen is op het moment minder mijn passie geworden. Ik was op het begin enorm enthousiast en plaatste kansloze artikelen zonder inhoud, maar uiteindelijk werden ze beter en sloeg mijn perfectionisme in, waar ik op het moment nog steeds enorm veel last van heb. Ik kan niet een artikel plaatsen waarin de foto’s niet perfect zijn en de tekst niet mooi is opgebouwd, waardoor bloggen steeds minder leuk werd. Bloggen vind ik nog steeds onwijs leuk, maar ik de ‘genre’ waarin ik blog vind ik minder. Ik ga weer een nieuwe start maken. Wel nog steeds op dit adres! Geen idee wat voor veranderingen er plaats zullen vinden, maar goed. Ik wil heel graag weer bloggen, dus bij deze. Vanaf juni zullen er weer wekelijks artikelen verschijnen. Tot die tijd zal ik werken aan ideeën, brainstormen en het design waarschijnlijk aanpassen !

 

Advertenties

Een gedachte over “Mijn blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s