Favorites this moment #1

Het viel me op dat ik niet heel snel all-time favorites vind. Ik moest ook wel even goed na denken over welke producten/voorwerpen ik veel gebruik, maar het is me gelukt! Vandaag deel ik dus mijn favorieten van dit moment met jullie.

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder – € 4,99

Over prachtige highlighters gesproken. Een betaalbare highlighter met een intense glow, persoonlijk vind ik dat echt geweldig! De kleur oogt heel oud roze maar komt heel koel uit, waar mijn voorkeur voor uit gaat.

Hij heeft 8 gram inhoud en is vrij groot. Het doosje is eenvoudig vormgegeven zodat de highlighter zelf de volledige aandacht heeft. De tekst die er oorspronkelijk op stond is door het vele gebruik al weggevaagd oeps! Zeker een favoriet.

 

Neppe Muji pen – €1,59

Ahh, normaal gesproken kom je niet snel pennen tegen in een favorieten lijstje, maar ik kan dit echt niet  vermijden. Het zijn inderdaad de neppe versies, maar als ik al helemaal weg ben van deze versie, wat moet ik dan wel niet denken van de echte? De huls is simpel en heeft exact dezelfde sticker + informatie zoals de echte. Deze pennen zijn echt zeker aan te raden. Mijn handschrift is 100x zo netjes geworden! I love it.

EAU DE PREP, Tommy Girl – €10,99

Tijdens kerst kreeg ik dit geurtje onder de boom. Eerst droeg ik hem vrijwel nooit, maar begin februari werd ik echt verliefd. Ik ben echt verschrikkelijk slecht in geuren omschrijven, maar het is een frisse geur, niet te zoet. Persoonlijk houd ik van fris, dus dit is echt de perfecte geur voor mij! De flacon is onwijs mooi, heel subtiel en de dop maakt het echt af.

sam_2773

Mascara combi: Etos volume mascara + Rimmel London Scandaleyes. 

Een plotselinge ontdekking, een combinatie van twee mascara’s. Persoonlijk vind ik het samen net iets meer geven. Eerst gebruik ik de Etos volume mascara en daarna die van Rimmel London.

Abercrombie & Fitch shirt – €14,99

En last but not least mijn Abercrombie shirt. De laatste tijd ben ik helemaal weg van de Abercrombie kleren, alleen is het meestal heel duur. Maar gelukkig wist ik dit mega leuke shirt te scoren. (ja op de kinderafdeling) De kleur grijs is meestal niet mijn eerste keus, maar ik wilde een keer iets anders dan blauw of zwart. Ik ben er helemaal weg van!

SAM_2761.JPG

♥♥♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s