New goodie | Dekbedovertrek

SAM_2721.jpg

Ik mocht laatst een dekbed overtrek uitzoeken op de website www.dekbed-discounter.nl! Deze site heeft een groot en mooi assortiment vol met leuke spullen! Ik raad je aan zeker even een kijkje te nemen!

Ik moest lang zoeken, omdat ik niet precies wist wat ik wilde. Ik koos uiteindelijk voor deze overtrek van Ambiante. De print is apart, beetje kerst-sferisch, maar dat vind ik persoonlijk juist leuk! Het patroon heeft beren, herten en diverse lijnen en vierkantjes.

Dit is een 1 persoons dekbed overtrek, t.w.v €39,95. De kwaliteit is heel goed en erg stevig. De stof is gemaakt van 100% Flanel en ik kan jullie vertellen dat dit mega lekker zacht is! Ik raad zo’n stof zeker aan als je opzoek bent naar een nieuwe dekbed overtrek.

sam_2731

Hoe kun je zo’n druk patroon combineren met kussentjes, verlichting, etc?

Ik gebruik kleurrijke lampjes van de Hema, om iets meer kleur toe te voegen. Niet in regenboog kleuren, maar zachte 3 kleuren, die op elkaar aansluiten. Kussentjes zou ik zelf ook een beetje in zwart, wit, grijs-thema houden. Wel basic kussentjes, anders krijg je veel patroon en dat kan iets te druk worden.

sam_2726Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe dekbed overtrek! Persoonlijk vind ik het patroon echt heel leuk! Het past ook eigenlijk wel bij mij en mijn kamer. Ik raad jullie aan zeker even een kijkje te nemen op de site van dekbed discounter.

#Spon

 

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “New goodie | Dekbedovertrek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s