New clothes!

SAM_2663.JPG

Ik heb weer een aantal nieuwe producten gekocht en besteld afgelopen tijd en wilde het heel graag met jullie delen.  Mijn favoriete aankopen zijn toch we de Ralph Lauren aankopen.

Ik kocht dus een polo en een heel dus truitje. Ik weet niet hoe je zo’n dun truitje noemt, maar ik vind deze zo leuk! De kleur nijgt een beetje naar turquoise-blauw met een oranje logo echt heel mooi. De kleuren sluiten wel mooi op elkaar aan vind ik persoonlijk.

Ook deze super lekkere trui van Superdry heb ik nieuw. De kleur is rood met een kleine oranje ondertoon. Het is niet een standaard Superdry trui met het logo in het groot op de voorkant, maar op deze trui is het logo in het klein bedrukt, wat ik persoonlijk erg mooi vind.

Wederom iets van Superdry, maar dan een shirt. En ook alweer een zwart shirtje. Ik vind het een aparte opvulling van het logo, maar ik vind het wel iets hebben.
Een oud en een klein beetje vergeten merk, Benneton. Ik vond deze polo wel leuk, ik hou op het moment erg veel van polo’s wat waarschijnlijk wel is gebleken. Deze kan ik mooi afwisselen met mijn Ralph Lauren polo!

Superdry shirt – Spartoo.nl

Benneton – Spartoo.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s