Heppienezz.com 2 jaar!

Vandaag is mijn blog officieel 2 jaar oud! Ik ben echt heel blij dat ik al zo’n lange tijd blog. Ik heb door het bloggen hele leuke momenten mee gemaakt. Ik heb er een zakcentje aan verdiend, producten mogen ontvangen en hele leuke mensen mogen ontmoeten. En voornamelijk dat laatste, nieuwe mensen ontmoet, dit vond ik zo leuk en ben dit heel dankbaar.

Heel erg bedankt voor de support en steun!

Advertenties

9 gedachtes over “Heppienezz.com 2 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s